Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > İstanbul Ucuz Giyim Mağazaları Nerede? (2023)

İstanbul Ucuz Giyim Mağazaları Nerede? (2023)

İstanbul ucuz giyim arayışında olanlar için İstanbul’da ucuz giyim mağazaları hangi semtlerde? Ucuz erkek giyim veya ucuz bayan giyim konusunda İstanbul ucuz alışveriş durakları nereler? Sizin için semt semt , İstanbul’da ucuz alışveriş yapabileceğiniz yerleri sıraladık.

İstanbul Ucuz Giyim Bulunan Semtler

İstanbul ucuz alışveriş yerleri açısından birçok seçenek sunuyor aslında. Çünkü belli birkaç semtte İstanbul ucuz giyim yerleri var. Mesela bu semtlerin başında; Taksim geliyor. Taksim ucuz alışveriş yerleri açısından oldukça zengin bir yer. Buradaki pasajlar İstanbul’da ucuz alışveriş yerleri dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri.

İkinci bir semt olarak İstanbul’da ucuz alışveriş yerlerine sahip olan Beşiktaş var. Çünkü Beşiktaş çarşısı ucuz giyim için biçilmiş bir kaftan. Bunun yanı sıra İstanbul ucuz giyim noktasında Kadıköy’de seçenek bol. Özellikle Kadıköy pazarları ile ünlü. Biraz daha uzaklaştığımızda ise Bakırköy ve Beylikdüzü gibi semt pazarlarının da ucuz giyim anlamında iyi bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

İstanbul’da Ucuz Alışveriş Yerleri

İstanbul’da ucuz alışveriş yapmak için saydığımız semtlerde belli başlı yerler var. İstanbul’a geldiğinizde ucuz alışveriş yapmak istiyorsanız bu noktalara mutlaka uğrayın. İstanbul’da ucuz alışveriş yerleri ve adresleri:

Atlas Pasajı

Taksim’in en ünlü gezi noktalarından biri olan Atlas Pasajı; İstiklal Caddesi’nden Tünel’e doğru yürüdüğünüzde sol tarafta tarihi kapısı ile ziyaretçilerini karşılar. Atlas pasajı nerede diye çok araştırmadan direkt görebileceğiniz bir mimariye sahip. 1800’lü yıllardan günümüze varlığını koruyan bu tarihi pasaj, meşhur Atlas Sineması ile de hala sinemaseverleri ağırlıyor. Tüm bunların yanında içindeki çok sayıda mağaza ile İstanbul’da ucuz alışverişin adresi olmaya devam ediyor. Hiçbir yerde bulamayacağınız marjinal giyim ürünlerinden, vintage giyim ürünlerine, aksesuardan çantaya kadar birçok ürünü burada bulabilirsiniz.

Taksim Atlas Pasajı nerede? : Kuloğlu, İstiklal Caddesi. No:131 Beyoğlu/İstanbul

Terkos Pasajı

İstanbul’da ucuz alışveriş yapabileceğiniz en bilinen yerlerden biri aslında Terkos Pasajı. İstiklal’den Tünel’e doğru yürüdüğünüzde bu defa solunuzda kalacak bir diğer Taksim ucuz giyim adresi burası. Mağazaların dışına taşan tezgahlarında birbirinden güzel ve ucuz kıyafet bulabilirsiniz. İstanbul’da ucuz pazarlar listesine de alabileceğimiz ve her gün açık bir yer. Terkos pasajında; ucuz kot giyim, ucuz deri ceketler, ucuz tişörtler başta olmak üzere birçok ürün bulabilirsiniz. Üstelik 10 lira tişört bulabileceğiniz bir yer hala burası. Ayrıca buralardaki mağazaların Instagram hesaplarını da takibe alıp buradan da indirimleri takip edebilirsiniz.

Terkos Pasajı Nerede? : Asmalı Mescit, Terkoz Çk. No:2, 34430 Beyoğlu/İstanbul

Taksim Tünel Mağazaları

Taksim Tünel’de daha çok turistlere hitap eden dükkanlar olsa da aralarda karşınıza çıkacak butik mağazalara mutlaka uğrayın. Bu mağazalarda da bazen tek fiyat kampanyaları yapılıyor ve tüm ürünler 25 TL’ye kadar düşebiliyor. İstanbul’da ucuz alışveriş için alternatif adreslerden biri bu mağazalar. Bir anda dolabınızda en sevdiğiniz parça haline gelebilecek bluz ve sweatshirtler bulabilirsiniz.

Büyük Beşiktaş Çarşısı

İstanbul Avrupa Yakası ucuz alışveriş anlamında birden çok seçenek sunuyor. Bunlardan diğeri de Beşiktaş çarşı mağazalar. Beşiktaş iskeleden Beşiktaş Meydan’a doğru girdiğinizde solunuzda görebileceğiniz Beşiktaş çarşısı birkaç kattan oluşuyor. Her katında birbirinden farklı ucuz giyim mağazası bulunuyor. Renk renk elbiseler, kot ceketler, çantalar ve aksesuar gibi birçok seçenekte ürün var. Özellikle ucuz ayakkabı konusunda birçok markanın bire bir halinin üretildiği ucuz ayakkabıları burada bulabilirsiniz. Ucuz çocuk giyimi anlamında da seçenekler olduğunu söyleyelim. Ucuz erkek giyim anlamında da alt katlarında çok sayıda mağaza bulabilirsiniz. Hatta bazen çarşıya girmeden dışında açılan tezgahlarda renkli çoraplar ve ucuz hırkalar görebilirsiniz.

Büyük Beşiktaş Çarşısı nerede? : Sinanpaşa, Ortabahçe Cd. 10-1, 34353 Beşiktaş/İstanbul

Kadıköy Çilek Sokak

Anadolu Yakası ucuz giyim seçeneklerine baktığımızda ise karşımıza çıkan ilk semt şüphesiz Kadıköy. Güzel sokakları, geniş caddeleri ve ucuz mağazaları ile alışverişte de tercih edilen semtlerden biri. Kadıköy ucuz yapmak isteyenler için ucuz giyim pazarlarından Salı Pazarı gibi seçenekleri dışında mağazalar da sunuyor. Birçok markanın hemen hemen aynısını bulabildiğiniz Çilek Sokağı’nda 10-20 Liraya çok güzel tişörtler bulabilirsiniz. Hatta Türkiye’de bile satışı olmayan yurt dışı markalarının ürünlerine benzer ürünler burada satılıyor bizden söylemesi.

Kadıköy Çilek Sokak Nerede? : Osmanağa, Çilek Sok. Kadıköy/ İstanbul

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ucuz fiyatlı araç kiralama seçenekleri 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı ucuz fiyatlı araç kiralama fiyatları 

Ankara Esenboğa Havalimanı ucuz fiyatlı araç kiralama fiyatları 

Yorum ekle