Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Honda Jazz Özellikleri | 2020 Honda Jazz Fiyatı

2020 Honda Jazz Özellikleri | 2020 Honda Jazz Fiyatı

2020 Honda jazz özellikleri ve fiyatı nasıl? Yeni Honda Jazz ne kadar yakıyor ya da Jazz’da bagaj hacmi ne2020 Jazz özellikleri ve fiyatı hakkında detaylı bilgi içeren Honda Jazz incelemesi yaptık. Sıfır Jazz, 2. el Jazz almayı ya da Honda Jazz kiralamayı düşünüyorsanız mutlaka okuyun… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Honda marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2020 Honda Jazz Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://www.autoexpress.co.uk/

4. nesil Honda Jazz Türkiye pazarı için ideal otomobillerden biri. Boyutları ve tasarım şekli ile manevra kabiliyeti yüksek olan otomobil, yakıt tüketimi ile iddialı. Ayrıca Honda Jazz’ın içi sanılanın aksine oldukça ferah. Şimdi Honda Jazz 2020 modelini daha detaylı bir şekilde inceleyelim. Honda Jazz 2020 inceleme içeriğimizde aşağıdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz:

  • Honda Jazz 2020 tasarım özellikleri
  • 2020 Honda Jazz iç mekan özellikleri
  • Yeni Honda Jazz bagaj hacmi ve boyutları
  • Yeni Jazz motor seçenekleri ve Jazz’ın motor özellikleri
  • Yeni Jazz hızlanma verileri
  • Elektrikli Benzinli Honda Jazz yakıt tüketimi ortalaması
  • Honda Jazz 2020 fiyat listesi
  • İkinci el Jazz fiyatları
  • Kiralık Honda Jazz fiyatları

En Uygun Fiyatlı Honda Modelleri için tıklayınız.

Japon Zekasının Ürünü: Honda Jazz!

Japonya’da alan darlığı konusu çok mühim. Dar olan alanda geniş ve konforlu yaşamak sanatını dünyada japonlardan iyi yapan yok. Bu nedenle konut mimarisini de otomobilleri de tasarlarken bu “yer” konusunu pek bir önemsiyor ve çok iyi iş çıkarıyorlar. Bizim de büyük şehirlerimizde “yer darlığı” var. Ancak biz, hem şehirleri hem de konutları planlarlarken bu detayı göz önüne bile almıyoruz. Yaşam alanının sadece evin içi ile sınırlı kaldığı düşüncesinden bir türlü çıkamıyor ve sokakların, caddelerin de güzel – temiz olması gerektiğini anlayamıyoruz. Bizde cadde ve sokakların pis ve dağınık olması adate “normal”. Diğer yandan bu yer darlığına karşın otomobil seçiminde de en büyük SUV ve sedanlara yönelmemiz ilginç değil mi? Neyse konumuza yani japon zekasına geri dönelim…

Kaynak: https://www.autoexpress.co.uk/

Japonlar, otomobil tasarımında park yeri ve manevra alanı sınırlılığı konuları mutlaka ve çok net bir şekilde göz önüne alıyorlar. Honda Jazz modeli de bunun en güzel örneklerinden biri. peki, yeni Honda Jazz nasıl? Mesela yeni Jazz’ın iç mekan özellikleri / 2020 Jazz ekran büyüklüğü, Jazz’da bagaj hacmi ve diğer detaylar nasıl? Honda Jazz motor özellikleri 2020 Jazz fiyatları ve daha fazlası hakkında bilgi almak için okumaya devam edin…

Honda CR-V Hybrid Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Honda Jazz Tasarım Özellikleri

Kaynak: https://www.indiacarnews.com/

Honda Jazz’ın tasarımında minik sınıf bir otomobil havası hiç yok. O, tam bir MPV. Küçük otomobil sınıfında kabul edilen Honda Jazz, özellikle yükselen tavan mesafesi ile hafiften SUV havalarında duruyor. Çamurluk – jant – far grubu tasarımı ile de çok modern bir çizgisi var. Düz, yalın ve minimalist bir tasarım dilinin güzel bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Dengeli ve minimal çizgileri seviyorsanız yeni Honda Jazz, çok hoşunuza gidebilir. 

Yeni Honda Jazz İç Mekan Özellikleri

4,04 metrelik bir otomobil olan Jazz, koltukları katlanınca 1205 litrelik bagaj alanı sunabilen özel bir kullanım alanına sahip. Hem arka koltuk sırtlarını katlanabiliyor hem de koltukları yukarı doğru kaldırarak ek yükleme alanı elde edebiliyorsunuz.

Kaynak: https://www.autoexpress.co.uk/

Dijital gösterge tablosu, dokunmatik ekran gibi özellikler zaten standart. Apple CarPlay ve Android Auto gibi standartlar da kaşılanıyor. Ayrıca sesli komut sistemi de sunuluyor. Honda Jazz koltukları oldukça konforlu. Yaylı koltuk yerine köpük mat kullanılmış. 

2019 Honda Civic Sedan İncelemesi için tıklayınız.

Yeni Jazz’da Güvenlik Donanımı

Honda Jazz güvenlik donanımı konusunda da sınıfının en iyilerinden biri. Japon üretici, güvenlik donanımı konusunu önemsiyor. Yan hava yastıkları standart pakette sunuluyor. Aktif şerit takip yardımcısı, sıkışık trafik yardımcısı, yaya tanıma sistemi, çarpışma uyarı sistemi, trafik işareti tanıma sistemi de var. 

2020 Honda Jazz Motor Seçenekleri

Honda Jazz motor cephesine bakıldığında yeni Jazz hybrid seçeneğini de sunarak bir adım öne çıkıyor. 98 HP gücünde  1,5 litre hacimli 4 silindirli benzinli motor Atkinson prensibine göre çalışıyor. Burada motorun jeneratöre enerji vermesi ilkesi ile 0,86 kW kapasiteli minik lityum iyon batarya şarj ediliyor. Bu hibrid motorlu Jazz’In tüketim verilerine de bakalım:

Kaynak: https://www.bangkokpost.com/

Hibrid motorların ortaya çıkmasının ana nedeni yakıt ekonomisi ve emisyon düşüklüğü yakalamak. Honda Jazz yakıt tüketimine baktığımızda hibrid motorun desteği ile oldukça iyi bir iş çıktığını görüyoruz. 4.0 litre yakıt tüketimi oldukça iyi. 

Crossover Honda Jazz!

Honda markası Jazz modelinin çok tutulmuş olmasını iyi bir fırsat olarak gördü ve bu modelin bir crossover seçeneğini de pazara sundu. SUV’ların güçlü potansiyelinden yola çıkan marka, crossover Jazz ile de çok iddialı. Bu yeni Jazz, yanlarda plastik korumalar, tavan rayları ve 29mm artan yükseklik ile çok keyifli bir tasarım diline sahip. Bu arada crossover Jazz fiyatı diğerinden %20 oranında fazla. 

2019 Honda Jazz İncelemesi için tıklayınız.

Honda Jazz 2020 Teknik Özellikleri
Kaynak: https://www.bangkokpost.com/
  • Motor tipi ve konumu: Sıralı- atkinson çevrimli atmosferik motor, önde ve enlemesine konumlanıyor. 
  • Yakıt Tipi: Benzinli ve elektrikli
  • Silindir ve Subap Sayısı: 4/16
  • Maksimum Güç: 80kW/ 109 HP
  • Elektrikli Maksimum Güç: 8 kW/11 HP
  • Maksimum Sistem Torku: 253 Nm
  • Maksimum Tork Elektrikli: 122 Nm
  • Maksimum Tork Benzinli: 131 Nm 4500-5000 d/d
Honda Jazz 2020 Hızlanma Verileri
  • Maksimum Hız: 175 km/s
  • 0-100km/s Hızlanma: 9,4 saniye
Honda Jazz Boyutlar
  • Uzunluk: 4044 mm
  • Genişlik: 1966 mm
  • Yükseklik: 1526 mm
  • Dingil Mesafesi: 2517 mm
  • Depo Kapasitesi: 35 litre
  • Bagaj Hacmi: 304 – 1205 litre
Honda Jazz Fiyatları
Kaynak: https://www.bangkokpost.com/

Honda Jazz fiyatları son dönemde çok merak ediliyor. İkinci el Jazz fiyatlarına bakıldığında uygun seçenekler bulmak mümkün. Sıfır Jazz fiyat listesinde de Honda kampanyaları ile oldukça avantajlı seçenekler sunuluyor. Diğer yandan bir süre için araca ihtiyaç varsa Jazz kiralamak da mümkün. Şimdi, bu seçeneklerin hepsine tek tek göz gezdirelim…

  • Sıfır Honda Jazz Fiyatları

Sıfır Jazz fiyat listesine baktık. Güncel Jazz fiyat listesi için markanın web sitesine baktığımız Jazz modelini göremiyoruz. Zira, yeni Jazz, henüz ülkemize gelmedi. 

  • 2. El Honda Jazz Fiyatları

Ülkemizin en çok ilan verilen üç farklı 2. el araç ilan sitesinden ikinci el Honda Jazz fiyatlarına baktık. İkinci el Jazz fiyatları ise bir otomobilden diğerine epeyce farklılık gösteriyor. ikinci el Jazz fiyatları, 45 bin TL’den 195 bin TL’ye uzanıyor. 

  • Kiralık Honda Jazz Fiyatları 

Kiralık Honda Jazz fiyatları için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. yolcu360.com ile kiralık Jazz fiyatlarını hemen karşılaştırabilirsiniz. Honda Jazz kiralama sürecinde en avantajlı sonuca hızla ulaşabilir en uygun kiralık Jazz araç seçeneğini hızlıca bulabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir ve uluslararası güvenlik sertifikasına sahip online ödeme sayfası üzerinden alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle