Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Ford Kuga Özellikleri ve Fiyatı

2020 Ford Kuga Özellikleri ve Fiyatı

2020 Ford Kuga özellikleri ve yeni Kuga fiyatı hakkında bilgi arayanlar için yeni Kuga hakkında her şey burada! Ford Kuga 2020 modelini yakından tanıyalım mı? Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Ford marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

2020 Ford Kuga Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://www.ford.com.tr/

Daha fazla yuvarlak hatlarla eski kubik stilini terk eden 2020 model Kuga’yı incelemeye aldık. SUV sınıfının en beğenilen ve ailelerin en çok tercih ettiği SUV olarak kendinden söz ettiren Ford Kuga yenilendi. 2020 Kuga hakkında detayları tek tek inceleyelim:

Öncelikle incelediğimiz araç, 2020 Ford Kuga 1.5 TDCi Ecoblue ST-Line. Dolayısıyla Kuga yakıt tüketimi, Kuga performansı, Kuga fiyatı arayışında sunacağımız yanıtlar 2020 Ford Kuga 1.5 TDCi Ecoblue ST-Line için olacak. 

Kablolu Şarjlı Ford Kuga 2020 yazısı için tıklayınız.

2020 Ford Kuga 1.5 TDCi Ecoblue ST-Line İncelemesi

Kaynak: https://www.ford.com.tr/

Yeni Kuga, hem tasarımı hem teknik özellikleri hem de kullanım kolaylığına odaklanan iç mekan özellikleri ile hemen her türlü otomobil kullanım ihtiyacını karşılıyor. Yeni Kuga’nın tasarımı daha fazla premium dururken, Kuga iç mekanda bolca kullanım alanı sunarken bu alanı kullanışlı eşya gözleri ile daha da keyifli kılıyor. İşte tüm bu detaylar da bir araya gelerek keyifli, konforlu bir uzun yolculuk vadediyor. 

  • 2020 Ford Kuga Tasarım Özellikleri

Yeni nesil Kuga’nın tasarımı biraz daha şehirli bir imaja sahip. Kuga’nın ön panjurundaki piyano siyahı detaylar öne çıkıyor. Sis farı çerçevelerindeki koyu renk kullanım da sade ve net bir görüntü vermiş. Bir süt donanımda da tasarımda daha fazla krom detay olduğunun da altını çizelim. Kırmızı kaliper kullanımı ise havalı duruyor. Tavan raylarının duruşu da hoş ama çok belirgin değil. 

  • Ford Kuga Bagaj Özellikleri

Elektrikli bagajı ayak hareketi ile ya da anahtarla açabiliyorsunuz. Bagaj pandizotu cama entegre olduğu için bagajı açtığınızda çok geniş bir alan sunuyor. Arka koltukları ileri geri hareket ettirerek çok geniş bir yükleme alanı elde edebiliyorsunuz. Ayrıca koltukları yatırmak çok kolay. tek hareketle koltuklar hemen yatıyor. 

  • Ford Kuga Arka Koltuk Alanı Yeterli mi?

Arka koltuklarda yaşam alanı yeterli duruyor. Arka koltuklarda baldır desteği hafif kalmış. İki bardaklık, güç girişi, havalandırma, kol dayama gibi özellikler de arka koltukta sunuluyor. 

  • Ford Kuga 2020 Kokpit Tasarımı Nasıl?

SUV hissiyatı kokpitte pek algılanmıyor. Zira, Kuga’nın kokpiti tamamen Focus’tan alınmış. Dijital gösterge paneli oldukça net. Multimedya bilgilendirme ekranı konsol içinde değil dışarda konumlanmış. Bu da daha ergonomik kullanım sunuyor. Kablosuz şarj, USB girişi var. Vites çevirmeli olarak tasarlanmış. yanında sürüş modları, park asistanı tuşları var. Sürücü için kolçak tasarımı, bardaklıklar gibi detaylar çok kullanışlı olmuş. Torpido gözü yeterli. Kapı içi gözlerin genişliği yeterli.

Ön koltukların bel detseği ve baldır desteği çok iyi. Kırmızı dikiş detayı olan koltukların yanı sıra direksiyon simidinin ergonomisi de çok iyi. 

2019 Ford Edge İncelemesi için tıklayınız.

2020 Ford Kuga 1.5 TDCi Ecoblue ST-Line Motor Özellikleri

Kaynak: https://www.ford.com.tr/

Yeni Kuga’nın motor seçenekleri üç farklı şekilde sunuluyor. Yeni Kuga’da 1,5 litrelik benzinli ve 1,5 litrelik dizel versiyon ve 2,5 litrelik hibrid versiyon sunuyor. Hem manuel hem otomatik şanzıman seçeneği var. İncelediğimiz araç dizel Kuga. Dizel Kuga, 12 saniyede 0-100km/s hızlanmayı yakalıyor. 

Yeni Kuga’da Beğenilmeyenler

Yeni Kuga’yı kullananlar ne diyor? Ford Kuga kullanıcı yorumları nasıl? Biz, kullanıcı yorumlarına bakıp eleştirilen ya da beğenilmeyen ne var baktık…

  • Kapı içi malzemeleri eleştirilen detaylar arasında. Çok fazla sert plastik kullanılmış. Özellikle alt kısımlarda. 
  • Yüksek hızda ses yalıtımı çok iyi değil. Hızlanma artınca hem yol gürültüsü hem de motor gürültüsü çok fazla içeriye geliyor. 
  • Çarpışmayı önleyen sistem, Euro NCAP’ten çok iyi puan almış ve kullanıcı da bu özelliği çok güvenli bulduğunu not etmiş. 
2020 Ford Kuga Fiyatı Nasıl?

Ford Kuga fiyatı rekabetçi. Edge ve Ecosport şeklinde iki ayrı versiyonu olan Kuga fiyatı, 346 bin TL’den başlıyor. ÖTV’den sonra en yüksek Kuga fiyatı da 1.102.200TL’yi buldu. Dizel Kuga / benzinli Kuga / şarj edilebilir hibrid Kuga şeklinde farklı yakıt tüketim şekilleri de var.

Kiralık Kuga Fiyatları Nasıl?

Kiralık Kuga fiyatları, rent a car ofislerinde farklı fiyatlarla satışta olabilir. Kiralık Ford Kuga fiyatları için yolcu360.com üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Uygun fiyata Kuga kiralamak üzere hem uzun dönem hem kısa dönem kiralama fiyatlarını karşılaştırarak ilerleyebilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle