Yolcu360 Blog

2020 BMW 5 Serisi Özellikleri

2020 BMW 5 Serisi merakla bekleniyordu.  BMW 5 Serisi 2020 versiyonu hakkında araştırma yapanlar için yeni BMW 5 Serisi incelemesi yaptık.  BMW 5 Serisi özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arıyorsanız yazının devamını mutlaka okuyun…

2020 BMW 5 Serisi 

Yeni BMW 5 Serisi özellikleri ve fiyatı çok merak ediliyor. 2020  BMW 5 Serisi fiyatı belli oldu mu ya da yeni  BMW 5 Serisi özellikleri nasıl gibi konu başlıklarında araştırma yapıyorsanız; bu içerik tam size göre…

BMW 5 Serisi’nin Özellikleri Nasıl?

Yeni BMW 5 Serisi’nin özellikleri merakla bekleniyordu. Çünkü yeni 5 Serisi, içereceği teknoloji ile sektörüne yön verecek nitelikte özellikler sunacak. Hem tasarım dili, hem teknolojisi hem de konfor odaklı detayları ile her yıl otomobil dünyasında çıta belirleyen  BMW 5 Serisi hakkında detaylar şöyle:


Yeni BMW 5 Serisi Tasarım Özellikleri 

Makyajlanan BMW 5 serisi, daha ilk bakışta güncel versiyondan ayrılıyor. Daha keskin hatlara sahip çift katmanlı far yapısı çok şık ve yenilikçi. Ön yüzdeki yenilemede özellikle büyüyen ızgara dikkat çekiyor. Ayrıca tampon yapısı da daha iri ve sportif. LED far yapısı etkileyici derecede yenilikçi. Pek çok açıdan tasarımda yeni grafikler kullanılmış olması, önemli. 

Yeni BMW 5 Serisinin yan tarafında çok belirgin bir tasarım farklılığı söz konusu değil. Yeni 5 Serisi yandan nasıl görünüyor ya da yeni BMW 5 Serisinin yandan fotoğrafı gibi merak konuları için hemen söyleyelim ki, bir önceki versiyonla neredeyse aynı. 


Yeni 5 Serisinin yandan görünümünde
bahsettik peki, yeni BMW 5 Serisi arkadan nasıl görünüyor? 2020 model BMW 5 Serisinin arka kısmında, makyajın etkileri hissediliyor. Köşegen yapıdaki egzoz çıkışları ile güçlü bir hava elde edilmiş. Tamponlarda 18 inç ve 20 inç seçenekleri var. 

Yeni BMW 5 Serisinin İçi Nasıl?

Multimedya ekranı tarafında ise 10,25 inç ekran ya da opsiyonel olarak daha büyüğü yani 12,3 inç ekran sunuluyor. Elbette navigasyon, Android Auto ve Apple CarPlay desteği de var. Direksiyon üzerindeki düğmeler de tekrar yenilenmiş ve daha fonksiyonel bir hale gelmiş. İç mekanda koltuk yapısı ve döşemelerinin konforu şahane. Baş-diz mesafesi bir parça büyümüş. 


BMW 5
Benzinli ve Elektrikli Motor Gücü

Plug-in Hybrid motor teknolojisi kullanılan araç, 5,30 e ve 5,30 e-Xdrive teknolojisine sahip motorlarla çalışıyor. Bu iki seçenekte de 181 beygir güç üreten elektrikli motor ile 107 beygir güç üreten benzinli motor görev yapıyor. 8 ileri otomatik şanzımanla güç, lastiklere iletiliyor. 

292 beygir güç ve 420 Nm Tork değeri söz konusu. 0-100km hızlanma için 5,9 saniyeye ihtiyaç duyuyor. 

BMW 5 Menzilleri Nasıl?

4 tekerden çekiş versiyonu da var arkadan itişli versiyonu da var. 4 tekerden çekişli versiyonda menzil: 58 km ve arkadan itişli seçenek 67 km menzil sunabiliyor. 


BMW 5,45 e-xdrive da yolda!

Önümüzdeki aylarda yeni bir versiyon daha eklenecek. 5,45 Xdrive isimli yeni bir versiyon söz konusu ve otomobil dünyasında bu model çok merak ediliyor. 394 beygir güç 640 Nm tork gibi çekici değerleri olacak olan bu yeni model, tek şarj ile ve sadece elektrikli olarak 57 km ilerleyebilecek. 0-100km hızlanma ulaşmak için 4,7 saniye yeterli olacak. Bu yeni modelin maksimum hızı ise 250 km olacak. 

Makyajlı BMW 5 Serisi Ne Zaman Türkiye’ye Geliyor?

2020  BMW 5 Serisi Türkiye’ye ne zaman gelecek ya da  BMW 5 Serisi fiyatı ne olacak? Makyajlı BMW 5 Serisinin Avrupa pazarına yaz sonunda çıkması bekleniyor. Yıl sonunda Türkiye pazarına gelecek. Bu nedenle henüz fiyat bilgisine sahip değiliz. 

Kiralık BMW Fiyatları ve BMW 5 Serisi Kiralama 

Kiralık BMW 5 Serisi fiyatları, bir rent a car firmasından diğerine değişiklik gösterebilir. Elbette aracın özellikleri de fiyata etki eder. En uygun fiyata  BMW 5 Serisi kiralamak için yolcu360.com üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Bir kac saniye içinde  BMW 5 Serisi kiralama fiyatlarını listeleyebilir ve ihtiyacınıza uygun bir çözümle ilerleyebilirsiniz. Peki, araç kiralama fiyatlarına neler etki ediyor? Gelin, biraz bunlardan bahsedelim…

  1. Rent a car firmasının fiyat politikası
  2. İlgili rent a car ofisinin fiyat politikası
  3. Sezon
  4. Lokasyon
  5. Ofisteki araç sayısı
  6. İlgili aracın km bilgisi
  7. İlgili aracın sınıfı ve segmenti
  8. İlgili aracın model yılı
  9. İlgili aracın şanzıman tipi
  10. Aracın yakıt tüketim şekli
  11. Mevcut özel kampanyalar

Yukarıdaki bileşenleri göz önüne aldığımızda örneğin kiralık BMW 5 Serisi fiyatları pek çok farklı etkene göre değişiklik gösterecektir. En uygun BMW 5 Serisi kiralama ya da uyguna BMW kiralama seçeneği için mutlaka araştırma yapmalı ve fiyat karşılaştırması yapmalısınız. 

1 yorum