Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 2020 Audi RS7 Sportback Hazır, Bakmak İster misiniz?

2020 Audi RS7 Sportback Hazır, Bakmak İster misiniz?

2020 Audi RS7 Sportback nasıl? 2020 Audi RS7 Sportback hakkında neler biliyoruz? 2020 Audi RS7 Sportback ne zaman piyasaya sürülecek? Yeni Audi RS7 Sportback Türkiye’ye ne zaman gelecek ve sıfır Audi RS7 Sportback fiyatı belli mi…Haberimiz, 2020 model Audi RS7 Sportback hakkında

2020 Audi RS7 Sportback Hazır, Bakmak İster misiniz?

2020 Audi RS7 Sportback hakkında söylenecek ilk söz, sınıfının en iyilerinden biri olduğu. Zira, otomotiv sektörü uzun zamandır bu otomobil hakkındaki detayları merakla bekliyordu. Performans odaklı bir otomobil olarak tasarlanan model, teknik anlamda da sektörüne yön verecek özelliklere sahip. Hem hızlı hem sürüş dinamikleri çok net hem de nispeten ekonomik sürüş sunuyor. 

Kiralık araba için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Audi RS7 Sportback’in Motoru Hakkında

Motor, hybrid teknolojisinden nasip alan motor, çok güçlü özellikler sunuyor. Kaputunun altında ne var bakalım: Audi RS7 Sportback motorunda twin-turbo destekli 4.0 litrelik V8 makinesiyle 600 Ps güç ve 800 Nm tork verisine sahip. 

Oto kiralama için İstanbul Havalimanı araç kiralama opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.

Sıfır Audi RS7 Sportback Fiyatı Belli mi?

En çok merak edilenlerden biri de yeni RS7 Sportback fiyatı oluyor. Sıfır Audi RS7 Sportback fiyatı açıklandı. Almanya için 2020 model Audi RS7 Sportback fiyatı belirlendi ve fiyat, 120 bin Euro’dan başlıyor. 

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

Kiralık Audi Fiyatları Nasıl?

Audi RS7 Sportback kiralamak için ya da Audi kiralamak için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Fiyatları karşılaştırarak en uygun kiralık Audi seçeneğine ulaşabilirsiniz. Ucuza Audi kiralamak üzere sistem size farklı seçenekleri karşılaştırma avantajını sunar. 

Ucuz araç kiralama için Ankara araç kiralama opsiyonlarına bakabilirsiniz.

Yorum ekle