Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Aston Martin DBX Özellikleri ve Fiyatı

2020 Aston Martin DBX Özellikleri ve Fiyatı

2020 Aston Martin DBX özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arayanlar için yılın en keyifli tasarıma sahip otomobili hakkında biraz araştırma yaptık. 2020 Aston Martin DBX fiyatı, Aston Martin DBX özellikleri, en yeni tasarım özellikleri ve daha fazlası için okumaya devam edin…

2020 Aston Martin DBX Özellikleri ve Fiyatı

“ÖTV zammı, döviz kuru derken kimde Aston Martin alacak para var”, dediğinizi duyar gibiyiz:) Öncelikle size biraz şaşıracağınız bir haber verelim: Aston Martin’in her şeye rağmen en fazla satış adedini yakaladığı ülkelerden biri Türkiye. İkincisi böyle otomobilleri alamasak da onlardaki yeni teknolojilerin verdiği heyecan verici vizyonu takip etmek güzel. Şimdi 2020 Aston Martin DBX özelliklerine tek tek bakalım

Son James Bond Filminde Başrol Onundu Ama….

Son James Bond filminde Aston Martin DBX’e teklif geldi ama henüz tam olarak hazır olmadığı için rolü Land Rover Defender kaptı. Bu arada İngiliz yazarın İngiliz yapımı filminde ne kadar da milliyetçi davrandığını fark etmiş olmalısınız 🙂

2020 Aston Martin DBX Özellikleri

Aston Martin SUV yapıyor, Aston Martin SUV yaptı derken işte Aston Martin’in ilk SUV’si sonunda yola çıktı. Marka SUV sınıfında büyük fark yaratmak üzere DBX ile iddialı çıkışını yaptı. 

Önce Tasarım: Heybetli Ama Hala Coupe Havalarında…

Aston Martin’in o havalı coupe formu var ya o neredeyse tamamen krunmuş. Bu, muhteşem bir şey. Ama detaylara ve boyutlara baktığınız yerden yüksek heybetli bir SUV olması da hayret verici. Badem formlu farlar, çok net bir görüntüsü olan ön ızgara gibi detaylar onun şıklığının kanıtı. 

Sürüş Konforu

AMG işbirliğiyle üretilen 550 HP gücünde 4.0 litrelik çift turbo V8 motor. Değişken güç dağılımlı orta diferansiyel ve elektronik arka diferansiyel kilidi önemli detaylar. Konfor için havalı süspansiyon var ama sürüş dinamizmi isteyenler için aktif salınım da var. 

Aston Martin DBX İç Mekan ve Aston Martin DBX Bagaj Özellikleri

Aston Martin DBX’in kokpiti mi, orası efsane olmuş işte. Yerden yüksek bakış açısına ek olarak kalite odaklı detaylar ve elbette şıklık ön planda. Dokunmatik yüzeyli kumandalar kullanılmamış. her kumanda için fiziksel düğme var. 


Aston Martin DBX bagajı 623
litre alan sunuyor. Bagaj içinde kullanılan malzeme kalitesi de çok çok iyi seviyede. Diğer yandan koltuk sırtlıkları üç kademede katlanabiliyor. 

Aston Martin DBX Teknik Özellikleri

  • Motor Tipi ve Konumu: V tipi motor, çift turbo, önde ve uzunlamasına konumlanıyor.
  • Yakıt Tipi: Benzin
  • Silindir Subap Sayısı: 8/32
  • Silindir Hacmi: 3982 cc
  • Maksimum Güç: 405 kW/ 550 HP 6500 d/d
  • Maksimum Tork: 700 Nm 2200-5000 d/d
  • 0-100km/s Hızlanma: 4,5 saniye
  • Maksimum Hız: 291 km/s
  • Şanzıman: 9 ileri vitesli otomatik şanzıman
  • Aktarma: 4X4
  • Ortalama yakıt Tüketimi: 14,3 litre
  • CO2 Emisyonu: 340 gram/km
  • Yakıt Deposunun Kapasitesi: 80 litre. 

Aston Martin DBX Boyutları

  • Uzunluk: 5039mm
  • Genişlik: 1998 mm
  • Yükseklik: 1680mm
  • Bagaj Hacmi: 632 litre
  • Dingil Mesafesi: 3060 mm

Aston Martin DBX Fiyatı

İyi güzel de acaba Türkiye’de Aston Martin DBX fiyatı ne? Aston Martin DBX Türkiye fiyatı 575 bin EURO’dan başlayacak. 

Sadece Tozunu Yutarım Demeyin!

Pek çoğumuzun sadede görsellerimi görebildiği, İstanbul gibi büyük şehirlerde yanımızdan geçişini izleyecek kadar şanslı olabildiğimiz ve bazılarımızın da onu kullanma şansı yakaladığı bu otomobil, hayal otomobiller listesinde. Keşke kalite, herkes için olabilse ama hem insanın rekabet arzusu hem de pek çok etken buna izin vermez. Aston Martin DBX’e sahip olmak bir yana onu gerçeğini bile görme imkanım yok deseniz de bu otomobillerin çığır açan teknolojilerini incelemeye devam edin. Size, yeni işler yapmak konusunda nasıl da ilham verdiklerine inanamazsınız. Ha! ille de bir kere olsun Aston Martin kullanmak isterim, diyorsanız araç kiralamayı deneyin. Peki, kiralık Aston Martin fiyatı nedir?

Kiralık Aston Martin Fiyatları ve Kiralık Aston Martin DBX Fiyatları

Öncelikle Aston Martin DBX modeli henüz ülkemize geldi ve araç kiralama filolarında kiralık Aston Martin DBX modeli bulmanız neredeyse imkansız. Ama zamanla yaygınlaşacaktır. Kiralık Aston Martin fiyatlarını ise yolcu360.com ile karşılaştırabilirsiniz. Farklı rent a car firmalarının verdiği kiralık Aston Martin fiyatlarını karşılaştırın ve hızlıca aradığınızı bulun. Bir gün ya da birkaç saat için Aston Martin deneyimi yaşayın…

Yorum ekle