Yolcu360 Blog

2019 Toyota Yaris İncelemesi

2019 Toyota Yaris modeli hakkında biraz araştırma yaptık. Toyota Yaris’in teknik özelliklerine ve sıfır Toyota Yaris fiyatlara baktık. Ayrıca uygun fiyata Toyota Yaris kiralama hakkında ipuçlarımız da var…

Toyota Yaris Life 1.0 Düz Vites Benzinli

Öncelikle Toyota Yaris hakkında bilgileri ele alalım.  Toyota Yaris teknik özellikleri inceleyelim. Bu yazıda Toyota Yaris ne kadar yakar, Toyota Yaris bagaj hacmi nedir gibi bilgileri ele alalım. Ardından da sıfır Toyota Yaris 2019 fiyatları ve kiralık Toyota Yaris fiyatlarını inceleyelim. 

Toyota Yaris hakkında

Toyota’nın sevilen otomobillerinden Yaris, yeni şık tasarımıyla göz dolduruyor. Farklı renkleriyle kendi tarzınızı ortaya koyma imkanı sunuyor. Yaris Life, radyo, CD çalar ve MP3 çalma özellikleri ve 6 hoparlörüyle yolculuğunuz boyunca keyifli zaman geçirmenizi sağlar. USB bağlantısı, kablosuz cep telefonu bağlantısı özelliği teknolojinin sunduğu imkanlardan rahatça faydalanabilirsiniz. 7 adet hava yastığı ve çocuk koltuğu sabitleme gibi güvenlik önlemleri ile Yaris sizi ve sevdiklerinizi düşünüyor. Refakatçi aydınlatma sistemi araçtan indiğinizde de size yolunuzu göstermek, yardımcı olmak için tasarlanmış. 

Toyota Yaris teknik özellikleri

  • 3 adet silindir bulunmaktadır.
  • Yakıt sistemi fuel injectör’dür.
  • Motor hacmi 998 cc’dir.
  •  Maksimum güç 72 PS’dir.
  • Maksimum tork 53/4400-6000 Nm/dd ’dir. 
  • Şanzıman tipi e-CVT’dir.
  • 15,3 sn’de 0 km’den 100 km’ye ulaşır.
  • Aracın uzunluğu 3945 mm’dir.
  • Genişliği 1695 mm’dir.
  • Yüksekliği 1520 mm’dir.
Toyota Yaris ne kadar yakar?

Yakıt tipi benzin olan Toyota Yaris’in yakıt deposunun hacmi 42 litredir. 100 km’de şehir içi 5,4 litre, şehir dışı 4,2 litre yakar.Birleşik yakıt tüketimi ise 100 km’de 4,6 litredir. CO2 emisyonu 106 g/Km’dir.

Toyota Yaris’in bagaj hacmi

Yaris’in bagaj hacmi 286 litredir.

Sıfır Toyota Yaris 2019 fiyatları

Toyota Yaris 1.0 Life 2019 liste fiyatı 100.500 TL’dir. Donanıma göre versiyonlar değişmektedir. 100.500’den 153.00 TL’ye kadar bütçenize ve ihtiyacınıza uygun Toyota Yaris  bulmanız mümkündür.

Kiralık Toyota Yaris fiyatları

Toyota Yaris kiralamak için yolcu360.com sayfasını kullanabilirsiniz. yolcu360.com sayfasının arama motorundan alış tarihi ve bırakış tarihi seçerek kolay bir şekilde müsait araçları listeleyebilirsiniz. Toyota Yaris günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde Kiralık Toyota Yaris araçları listeleyebilirsiniz. Yocu360.com sayfası sayesinde güvenli erken rezervasyon yaparak kiralık Toyota Yaris aracınızı son dakikaya bırakmadan ayarlayabilirsiniz.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

 

Yorum ekle