Yolcu360 Blog

2019 Seat Leon İncelemesi

2019 Seat Leon testi ve inceleme içeriği arayanlar, 2019 Seat Leon incelemesini sizin için yaptık. Yeni Seat Leon hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Seat Leon’un teknik özellikleri, fiyatı ve diğer detaylara baktık. 

2019 Seat Leon İncelemesi

Seat Leon incelemesi ile aracın teknik özelliklerine, renk seçeneklerine, tasarımına ve Seat Leon kullanıcı yorumlarına dair bir araştırma yaptık. Bakalım, yeni Leon nasıl?

Seat Leon Hakkında

1950’de kurulan Seat şirketi, bugün Volkswagen’in bünyesindeki bir İspanyol otomobil markasını temsil ediyor. Barselona merkezli şirket, Leon, İbiza, Ateca gibi modellerle hem Türkiye!de hem de dünya genelinde çok tutuluyor. Biz de Seat’ın hem sıfır km araba alırken, hem ikinci el otomobil seçimde hem de araç kiralamada en çok tercih edilen modeli olan Leon’u inceledik. Seat Leon hakkında merak edilenleri yanıtladık. 

Seat Leon 2019

İspanyol ateşi ve onun otomobilde vücut bulmuş hali: Seat Leon. 380 litre ile sınıfının en iyi bagaj kullanım alanlarından biri, kablosuz şarj ve daha fazlası…Peki, Leon’un tasarımı, iç mekanı ve teknik özellikleri nasıl?

Seat Leon Tasarım Özellikleri

Karakteristik bir görünümü var. evet, böyle otomobiller, sahiplerine özel hissettirir. Özel ve özgün bir tasarıma sahiptirler. Opsiyonel full LEd farlar, 10 farklı renk seçeneği ve belirgin ütü izleri ile Leon çekici bir otomobil. 16” – 18” Alüminyum Alaşımlı Jant seçenekleri de önemli birer belirleyici. 

Seat Leon Renk Seçenekleri

Seat Leon 2019 Mavi RenkSeat Leon 2019 renk seçenekleri: Opak beyaz, Akdeniz mavisi, urban gri, Nevada beyazı, magnetic gri, midnight siyahı, boheme mor, mysteri mavi, eclipse turuncu, desire kırmızı.

Seat Leon İç Mekan Özellikleri 

Çok renkli kapı içi aydınlatmaları, oldukça fazla döşeme ve renk seçeneği ile kişiselleştirme konusunda Leon’un iç mekanı çok keyifli. 10.2 inçlik bir TFT LCD ekran sürücü destek sistemleri, multi–medya ve telefon & sürüş bilgilerini görüntülüyor. Geri Görüş Kamerası oldukça fonksiyonel bir arayüze sahip. Kablosuz Şarj Ünitesi de iç mekanda sunulan konfor odaklı özellikler arasında. Ayrıca Yağmur Sensörü, yağmurun yağdığını tespit ederek, sileceklerin otomatik olarak çalışmasını sağlıyor ve anahtarsız biniş, anahtarsız çalışma ve Normal, Sport, Eco ve Kişisel sürüş şeklinde dört farklı sürüş modu var. 

Seat leon 2019 Fiyat listesi

Seat Leon fiyatı  177.500 TL’den başlıyor. LEON 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S FR Donanım paketiyle  177.500 TL

LEON 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S Xcellence donanım paketiyle 177.500 TL

LEON 1.6 TDI SCR 115 HP DSG S&S Style donanım paketiyle 145.000 TL

LEON 1.6 TDI SCR 115 HP DSG S&S FR donanım paketiyle 183.200 TL

LEON 1.6 TDI SCR 115 HP DSG S&S Xcellence donanım paketiyle 183.200 TL

Kiralık Seat Leon Fiyatları

Kiralık Seat Leon fiyatları, bir rent a car firmasından diğerine değişiklik gösterecektir. Ayrıca Leon kiralama fiyatları aracın model yılına, yakıt tüketim şekline ve şanzıman tipine göre de değişiklik gösterebilir. yolcu360.com ile uygun fiyata Leon kiralamak üzere fiyat araştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com ile belirli bir bölgedeki kiralık Leon fiyatlarını karşılaştırabilir, özellikleri inceleyebilirsiniz. 

 

Yorum ekle