Yolcu360 Blog
Seat İbiza 2019

2019 Seat İbiza İncelemesi

Detaylı bir 2019 Seat İbiza incelemesi isteyenler bu yazıyı okuyabilirler. Bu yazıda 2019 Seat İbiza modeli hakkında herşeyi bulabilirsiniz. Seat İbiza teknik özelliklerini inceleyerek araç hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca Seat İbiza satın almak ya da kiralamak istiyorsanız yazımızda sıfır 2019 Seat İbiza fiyatları ve uygun fiyata Seat İbiza kiralama hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Seat marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

2019 Seat İncelemesi

Öncelikle Seat İbiza hakkında bilgileri ele alalım.  Seat İbiza teknik özellikleri inceleyelim. Seat İbiza  ne kadar yakar, Seat İbiza bagaj hacmi nedir, ihtiyacınızı karşılayabilir mi bagaj iç hacmine bakarak değerlendirelim. Ardından da sıfır Seat İbiza 2019 fiyatları ve kiralık Seat İbiza fiyatlarını inceleyelim. 

Seat modelleri için tıklayınız.

Seat İbiza hakkında

Seat dış görünüşü ile dikkat çeken bir otomobil. Tasarıma odaklanan İbiza, renk seçeneği konusunda zengin. Markanın tanıtım yazısı şöyle:

“Kabartmalarla ve şık çizgileriyle oldukça gösterişli. Opsiyonel LED farları, 15 inç standart jantları ile farkı hissedeceksiniz. 6.5 inç dokunmatik ekranıyla Seat İbiza yolunuzu bulmanızı kolaylaştırır. Dokunmatik ekrandan telefonunuza bağlanırken arka park sensöyle park etmek de çok kolay. Kablosuz şarj ünitesi ile telefonunuzu kolaylıkla şarj edebilirsiniz. sizi ve sevdiklerinizi güvende tutmak için tasarlanan İbiza yorgunluk tespit sistemi ile mola vermen gerektiğini hatırlatır. Hava yastıkları sayesinde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Herhangi bir kayma belirtisi görüldüğünde hızı sınırlayan elektronik stabilite kontrolü sistemi de Seat’ın öne çıkan başka bir özelliğidir. Yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, ambiyans aydınlatması gibi özellikleri sayesinde kolay ve keyifli sürüş imkanı sunar.

Seat İbiza teknik özellikleri

İncelediğimiz İbiza’nın motor tipi 3 silindir 12 V Benzinli motor kullanılmış. 5 ileri manuel şanzıman ile kombinlenen motor silindir hacmi ise 999 cc. Motorun maksimum gücü:95 hp ve tork verisi:175 Nm. Aracın maksimum hızı, 182 km/s. Ayrıca 10,9 sn’de 0 km’den 100 km’ye ulaşır.

  • Boyutlar

Aracın uzunluğu: 4059 mm /genişliği: 1780 mm /yüksekliği: 1444 mm /iz genişliği 1525/1505 mm

  • Seat İbiza’nin bagaj hacmi

Seat İbiza bagaj hacmi 355 litredir. 

Seat İbiza ne kadar yakar?

Yakıt tipi benzin olan Seat İbiza’nın ortalama yakıt tüketimi 5,1 litredir. CO2 emisyonu 117 g/Km’dir.

Sıfır Seat İbiza 2019 Fiyatları

Seat İbiza 2019, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 129.900 TL’dir. 

2020 Seat Leon incelememize de bakın!

Kiralık Seat İbiza fiyatları

Seat İbiza kiralamak için yolcu360.com sayfasını kullanabilirsiniz. yolcu360.com sayfasının arama motorundan alış tarihi ve bırakış tarihi seçerek kolay bir şekilde müsait araçları listeleyebilirsiniz. Seat İbiza günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde Kiralık Seat İbiza araçları listeleyebilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

Yorum ekle