Yolcu360 Blog

2019 Nissan Qashqai İncelemesi

2019 Nissan Qashqai modeli hakkında herşeyi bulabilirsiniz. Nissan Qashqai teknik özelliklerini inceleyerek araç hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca yazımızda sıfır 2019 Nissan Qashqai fiyatları ve uygun fiyata Nissan Qashqai kiralama hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Yaptığımız bu, Nissan Qashqai incelemesi sizin araç seçmenizde oldukça yardımcı olabilir.

Nissan Qashqai Visia 1.3 DIG-T 160 Benzinli

Öncelikle Nissan Qashqai hakkında bilgileri ele alalım.  Nissan Qashqai teknik özellikleri inceleyelim. Nissan Qashqai  ne kadar yakar, Nissan Qashqai bagaj hacmi nedir, ihtiyacınızı karşılayabilir mi bagaj iç hacmine bakarak değerlendirelim. Ardından da sıfır Nissan Qashqai 2019 fiyatları ve kiralık Nissan Qashqai fiyatlarını inceleyelim. 

Nissan Qashqai hakkında

Qashqai, dünyanın ilk crossover aracıdır. Dünya genelinde çok sevilen bu tasarım, bir segmentin oluşmasına nedne olmuştur.  Sportif ve sofistike tasarımıyla dikkat çeken yeni Qashqai, yeniden tasarlanan farları, tasarımını tamamlayan jantları, keskin  hatlarıyla tam not alıyor. Nissan intelligent mobility teknolojileri ile donatılmış 2019 modeli günümüz teknolojisi, akıllı park asistanı, çarpışma önleme sistemi, yorgunluk algılama sistemi gibi özellikler sunuyor.  7 inç multimedya ekranı olan kokpitte,  Bluetooth, USB girişi gibi özellikler sunuyor. 2019 Nissan Qashqai donanım seçenekleri: Visia, Tekna ve Sky Pack. Bu versiyonların her birinin 1.3 ve 1.5, ayrıca Düz vites ve DCT vites seçenekleri bulunmaktadır. 

Nissan Qashqai teknik özellikleri

Motor tipi: 1.3 DIG-T. Qashqai’nin 4 adet silindirli motorunun hacmi 1332 cc. Maksimum güç 117 PS ve maksimum tork 260 Nm.

Maksimum hız 200 km/saattir. 8,9 sn’de 0 km’den 100 km’ye ulaşır.

Boyutlarına baktığımızda; aracın uzunluğu: 4394 mm, genişliği 1806 mm, yüksekliği 1590 mm ve dingil mesafesi 2646 mm.

  • Nissan Qashqai’nin bagaj hacmi

401 L bagaj hacmiyle Nissan Qashqai oldukça geniştir. 

Nissan Qashqai ne kadar yakar?

Yakıt tipi benzin olan Qashqai ’in yakıt deposunun hacmi 55 litredir. 100 km’de şehir içi 6,6 litre, şehir dışı 4,6 litre yakar.Birleşik yakıt tüketimi ise 100 km’de 5.3 litredir. Emisyon normu Euro 6 olup, CO2 emisyonu 121 g/Km’dir.

Sıfır Nissan Qashqai 2019 Fiyatları

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160 Düz vites Visia 185.400 TL’dir. 2019 yılı tavsiye edilen liste fiyatında 185.400 TL’den 274.990 TL’ye kadar farklı donanımlarda Qashqai satın almak mümkündür.

Kiralık Nissan Qashqai fiyatları

Nissan Qashqai kiralamak için yolcu360.com sayfasını kullanabilirsiniz. yolcu360.com sayfasının arama motorundan alış tarihi ve bırakış tarihi seçerek kolay bir şekilde müsait araçları listeleyebilirsiniz. Nissan Qashqai günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde Kiralık Nissan Qashqai araçları listeleyebilirsiniz. yolcu360.com sayfası sayesinde güvenli erken rezervasyon yaparak kiralık Nissan Qashqai aracınızı son dakikaya bırakmadan ayarlayabilirsiniz.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle