Yolcu360 Blog
2019 Nissan Leaf
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Avrupa’nın En Çok Satan Elektrikli Otomobili Nissan Leaf Oldu!

Avrupa’nın En Çok Satan Elektrikli Otomobili Nissan Leaf Oldu!

Nissan Leaf Türkiye’ye ne zaman gelecek? 2019 Nissan Leaf özellikleri neler? En çok hangi elektrikli araba satılıyor?

Avrupa’nın En Çok Satan Elektrikli Otomobili Nissan Leaf Oldu!

Geçtiğimiz yıl en çok satan arabalar listesine baktığımızda bu kategoride Nissan Leaf’ın göğüslediği bir başarı dikkat çekiyor. Nissan Leaf Avrupa’da 2018 yılında en çok satan elektrikli araba oldu.

Nissan leaf 2019

Kaç Adet Nissan Leaf Satıldı?

Tüm dünyada yoğun ilgi gören Nissan leaf modeli Avrupa’da 2018 yılının en çok satan elektrikli modeli oldu. 2018 yılında 40 bin adedin üzerinde Nissan Leaf satıldı. 2018’de Norveç’te yılın en çok satan otomobili olan Leaf, CES 2019’da da boy gösterdi. Leaf E-Plus versiyonu ile CES Otomobil Fuarından epey dikkat çeken model, mevcut menzilini de %40 uzatmış görünüyor. Şimdi yeni Leaf Türkiye’ye ne zaman gelecek sorusu soruluyor? Bu konuda net bir açıklama yok. Ancak 2019 Leaf modeli, yüksek kapasiteli akü, güçlendirilmiş motor ve 60kW güç- 340 Nm tork sunuyor.

Rent a Car Firmalarının Alımının Etkisi Var!

Avrupa’nın en çok satın aldığı elektrikli model olan Leaf, aslında Avrupa’da araç kiralama filolarındaki büyük elektrikli araç yatırımlarının da bir sonucu olarak bu başarıya ulaştı. Bugün Avrupa’daki rent a car firmalarının büyük bir kısmının filosunun çok büyük bir parçası elektrikli ve hibrit otomobillerden oluşuyor.

Kiralık Elektrikli Araba Fiyatları Nasıl?

Kiralık elektrikli araba fiyatları nasıl? Pek çok kişi elektrikli araba kiralama ya da hibrit araç kiralama seçeneklerini incelemek istiyor. Ülkemizde rent a car firmaları henüz Avrupa gibi araç filolarında hibrit ya da elektrikli araçlar için dev yatırımlar yapmadı. Ancak özellikle global rent a car firmaları Türkiye’de de elektrikli araç yatırımlarının geleceğini görüyor ve bu eksende filo planları yapıyor. Elektrikli araç kiralamak için ya da hibrit kiralık araç fiyatları hakkında bilgi edinmek için yolcu360.com ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Belirli bir bölgede ve belirli bir tarihte müsait olan kiralık araçların geniş bir listesine erişerek bu liste üzerinden de elektrikli kiralık araba, LPG’li kiralık araba, benzinli ve dizel kiralık araba gibi yakıt tüketim şekline göre bir filtreleme yapabilirsiniz.

 

Yorum ekle