Yolcu360 Blog
Hyundai Accent Blue 2019
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2019 Hyundai Accent Blue İncelemesi

2019 Hyundai Accent Blue İncelemesi

2019 Hyundai Accent Blue modeli hakkında araştırma yapanlar buraya: 2019 model Accent Blue incelemesi ile aracın teknik özelliklerine, tasarım özelliklerine, fiyatına baktık. Ayrıca kiralık Accent Blue seçeneklerine hızlı ve avantajlı bir biçimde ulaşmanız için ipuçlarımız da var…

2019 Hyundai Accent Blue 1.4 İncelemesi

Hyundai Accent Blue 2019

Öncelikle Hyundai Accent Blue genel özelliklerine bakalım. Ardından  Hyundai Accent Blue teknik özelliklerini inceleyelim. Daha sonra da “Hyundai Accent Blue  ne kadar yakar”, “Hyundai Accent Blue bagaj hacmi nedir,” gibi soruların cevaplarına bakalım. Peki, kiralık Hyundai Accent Blue fiyatları nasıl mı?

Hyundai Accent Blue hakkında

Hyundai Accent Blue keskin çizgileri, belirgin sert hatlarıya ve çok sevilen o, klasik sedan tarzıyla dikkat çekiyor. Geniş ağızlı ızgara tasarımı çağdaş, şık bir görüntü veriyor. Gövde rengi ile aynı renkteki kapı kolları görünümünü iyice kusursuz hale getiriyor. Çift kavramalı otomatik şanzıman konforlu ve verimli bir deneyim sunuyor. Sürücü ve yolcuları saran 6 adet hava yastıkları ile güvenli bir yolculuk sunuyor. ABS fren sistemi önemli. Örneğin ıslak kaygan bir yolda durmaya çalıştığınızda frenlerin kilitlenmesini önlüyor. Hyundai Accent Blue DCT şanzımanı sayesinde oldukça sessiz bir kabine sahip. Hatta yeni Accent Blue yorumlarınde pek çok kişi, bu detayı vurgulamış. Arka park sensörü, ön konsolda yer alan USB ve AUX bağlantıları diğer önemli detaylar arasında…

Hyundai Accent Blue teknik özellikleri

Hyundai Accent Blue 2019

Motor tipi MPi olan incelediğimiz Accent Blue modelinde Motor hacmi 1368 cc ve 4 silindirli motorun toplam gücü, 100Ps. Toplam tork verisi ise 133 Nm. Maksimum hız 190 km/saattir.

  • Hyundai Accent Blue boyutları

Aracın uzunluğu: 4370 mm/ genişliği: 1700 mm/ yüksekliği: 1457 mm / dingil mesafesi: 2570 mm

  • Hyundai Accent Blue ne kadar yakar?

Yakıt tipi gasoline olan Accent Blue’nun yakıt deposunun hacmi 43 litredir. 100 km’de şehir içi 7.6 litre, şehir dışı 4.8 litre yakar.Birleşik yakıt tüketimi ise 100 km’de 5.9 litredir. CO2 emisyonu 136 g/Km’dir.

  • Hyundai Accent Blue’nin bagaj hacmi

Sedanlar hatchback araçlara göre daha geniş hacimli bagaja sahip olurlar. Hyundai Accent Blue’da da  465 L bagaj hacmiyle sedan araç olma avantajı vardır. 

Sıfır Hyundai Accent Blue 2019 Fiyatları

Hyundai Accent Blue 2019, seçeceğiniz donanıma göre fiyatta farklılık gösterebilir. Hyundai, nakit ödeme seçeneğinde indirim fırsatı sunmaktadır.

Kiralık Hyundai Accent Blue fiyatları

Hyundai Accent Blue kiralamak için yolcu360.com ana sayfası üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde aradığınızı bulabilirsiniz. Sadece bir kaç saniye içinde örneğin Beşiktaş kiralık araç seçenekleri arasından Hyundai Accent Blue seçeneklerini listeleyebilirsiniz.  

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

Yorum ekle