Yolcu360 Blog
2018 model Honda Jazz

2019 Honda Jazz İncelemesi

2019 Honda Jazz incelemesi ile otomobilin özelliklerine detaylı olarak baktık. Honda Jazz 2019 incelemesi ya da yeni Honda Jazz testi arayanlar için yazdık: Yeni Honda Jazz fiyatı ve özellikleri hakkında detaylı bir araştırma. 

2019 Honda Jazz İncelemesi

2019 Honda Jazz incelemesi ile Jazz’ın yenilenen tüm özelliklerine baktık. Küçük sınıftaki bu otomobili incelemeye aldık. Yeni Jazz hakkında detaylar şöyle:

2019 Jazz Hakkında

Yeni Jazz hakkına söylenecek ilk söz ya da onunla ilgili özet “pratik ve yeterli” tanımı olabilir. Yeni Honda Jazz, evet, çok büyük bir otomobil değil zaten kompakt sınıfta yarışıyor ama hem görüntüsü hem de iç mekanı beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Kompakt ve yetenekli bir otomobil olmuş. Marka, pratik ve çok yönlü fikirlerlerle kullanışlı bir otomobil sunuyor. 

Honda Jazz Renk Seçenekleri

2019 Honda Jazz renk seçenekleri şöyle: Milano kırmızısı, kozmik gri, gökyüzü mavisi, gümüş gri şeklinde.

Honda Jazz’ın Koltukları

Honda Jazz’a özel “Sihirli Koltuklar”ın oturma minderleri yukarı kalkıyor ve sırtlıkları öne doğru katlanıyor. Tamamen yere yatırılabilen arka koltuklar sayesinde tatile çıkarken yanınıza alacağınız bavullar da, hafta sonu arkadaşlarınızla gideceğiniz piknik için gereken tüm malzemeler de yeni Jazz’ın içine rahatça sığıyor. Bu da gerçekten çok fonksiyonel bir özellik. 

Yeni Jazz’ın iç mekanında konfor odaklı teknolojiler de oldukça başarılı. Çok açılı geri görüş kamerası, Garmin PhotoReal navigasyon sistemi, AhaTM uygulaması internet radyosu, Facebook ve Twitter erişimine izin verirken bunun yanında size restoran ve otel bulma gibi imkanlar da sunuyor. Mesela en sevdiğiniz fotoğrafı duvar kağıdı olarak yükleyip Honda CONNECT’i kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca ana ekranı da tarzınıza uygun seçimlerle şekillenebiliyor. Bunlar da keyifli detaylar…

Honda Jazz motor özelliklerine baktığımızda 02 PS gücünde 1.3 L i-VTEC benzinli motoruyla Dream ve Elegance, 130 PS gücünde ise 1.5 L i-VTEC benzinli motora sahip Dynamic ile, yeni Jazz’da farklı güçte farklı donanım seçenekleri sunuluyor. 

Honda Jazz’ın Güvenlik Özellikleri

Trafik işareti tanıma sistemi, şehir içi aktif fren sistemi, akıllı hız limitleyici, şerit takip uyarı sistemi, çarpışma uyarı sistemi, aktif uyarı far sistemi gibi detaylarla Jazz, zamanı yakalıyor. Araç denge kontrol sistemi, yokuşta kalkış destek sistemi, acil durum fren sistemi gibi özellikleri de öncü nitelikte. 

Kiralık Honda Jazz Fiyatları

Kiralık Honda Jazz fiyatları bir rent a car firmasından diğerine değişiyor. Honda Jazz kiralama fiyatları hakkında bilgi almak üzere yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Uygun fiyata Honda Jazz kiralamak üzere sistem üzerinde hızlı bir biçimde listeleme yapabilirsiniz. Rent a car firmalarının filolarındaki Jazz seçenekleri ve fiyatları için sadece bir kaç saniye içinde liste görüntüleyebilirsiniz. 

 

 

Yorum ekle