Yolcu360 Blog
Ford Fiesta ST 1,5 Ecoboost

2019 Ford Fiesta İncelemesi

2019 Ford Fiesta incelemesi ile bu eşsiz otomobilin yenilenen özelliklerine göz gezdirdik. Zamana meydan okuyan, her daim genç kalmayı başaran Fiesta’nın fiyatı ve teknik özelliklerine baktık. Kiralık Ford Fiesta arayanlar, sıfır Fiesta almayı düşünenler ve yeni Fiesta hakkında bilgi arayanlar buraya…

2019 Ford Fiesta İncelemesi

2019 Ford Fiesta incelemesi arayanlar için araştırdık: Yeni Fiesta nasıl olmuş, baktık. Ford Fiesta 2019 hakkında detaylı bir inceleme arıyorsanız okumaya devam edin…

İlk Fiesta’dan Bugüne…

İlk kez 1972 yılında piyasaya sürülen otomobil, kompakt sınıfın öncülerinden biri. Ezeli rakibi ise Volkswagen Polo. Marka, Fiesta modeline çok güvendi. Alıcı da onu hiç yanıltmadı. Bugün ve geçmişte Ford Fiesta modeli, tüm dünyada, pratik, konforlu, yeni teknolojiye sahip, ekonomik ve güvenilir bir otomobil. Bir model için bu, büyük başarı. Türkiye’de hem bireysel anlamda hem de filo araçları alımında Ford Fiesta modeli çok önemlidir. Araç filosunda Fiesta olmayan rent a car firması yok gibidir. Şirketler de az yakan bu pratik otomobili filolarına alır, personeline sunar. Ayrıca çok kalabalık aileler dışında Ford Fiesta, hemen herkese uygun. 

Yeni Fiesta Hakkında Konuşalım…

2019 model Fiesta, yenilikçi, ekonomik ve şık. Panoramik cam tavan, paralel ve dikey park edebilme özellikli Otomatik Park Sistemi, 10 hoparlörlü B&O Play müzik sistemi, 8” dokunmatik ekranlı SYNC 3 multimedya sistemi ilk dikkat çekenler. 

Yeni Ford Fiesta Renk Seçenekleri

Aytozu gri, opak blazer mavi, opal buz beyazı, metalik yakut kırmızı, opak spor kırmızı, metalik manyetik gri, metalik inci siyahı. 

Yeni Fiesta’nın Donanım Özellikleri

Güncel donanım seçenekleri: Tianium ve Trend. Otomatik Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Otomatik Yanan Farlar, Araç İçi Multimedya Sistemleri gibi güncel ve Ford mühendisliğine özel donanımlar sunuyor. Bazıları opsiyonel olsa da Fiesta’nın donanım paketi baz seviyeden itibaren güvenlik odaklı. 

2019 Ford Fiesta Motor Özellikleri

Bazı otomobiller, sadece performans içindir ve bazıları da sadece ekonomik sürüşe odaklanır. Ford Fiesta, bu konuda ikisinin ortalamasını sunuyor desek yanlış olmaz. Fiesta’nın motoru, şehir içinde yeterli performans ve oldukça iyi yakıt ekonomisi sunuyor. 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor Otomatik Başlat Durdur Sistemi bu konuda çok önemli bir denge unsuru. 

Ford Fiesta Kiralama

Kiralık Ford Fiesta arayışında çok geniş seçenek havuzuna ulaşabilirsiniz. Ülke genelinde hizmet veren hemen her rent a car firmasının filosunda Fiesta seçeneği bulunur, desek yanlış olmaz. Ancak uygun fiyata Ford Fiesta kiralamak için biraz araştırma yapmak gerek. Kiralık Fiesta fiyatları için yolcu360.com üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Fiyatları hızlıca karşılaştırarak araç kiralamak istediğiniz bölgedeki en uygun Fiesta kiralama alternatifine erişebilirsiniz. 

Yorum ekle