Yolcu360 Blog
Dacia Sandero Stepway

2019 Dacia Sandero İncelemesi

2019 Dacia Sandero incelemesi arayanlar, okumaya devam edin…

2019 Dacia Sandero

Sandero alınır mı? Dacia Sandero sıfırı kaç para? İkinci el Sandero fiyatları nasıl? Peki, kiralık Sandero fiyatları nasıl? Dacia Sandero yorumları ne diyor? 2019 Dacia Sandero hakkında merak edilenler burada…

2019 Dacia Sandero İncelemesi

2019 Dacia Sandero incelemesi arayan ya da 2019 Dacia Sandero testi var mı diye bakanlar için yazdık. Dacia Sandero 2019 alınır mı alınmaz mı baktık. Dacia Sandero motor özellikleri, Sandero yakıt tüketimi, tasarımı ve diğerleri…

Dacia Sandero 2019 Modeli

2019 Dacia Sandero Öyle bir araba olsun ki, alırken de kullanırken de ekonomik olsun, parçası ucuz olsun, bagajı falan geniş olsun bir de böyle azıcık göz görünsün yani boyu posu olsun diyenler için Dacia Sandero mükemmel seçim. İşte tam da bu optimizasyonla tüm eleştirilere rağmen çok sattı, satıyor satacak da…Peki yeni Dacia Sandero nasıl?

Yeni Dacia Sandero

2019 Dacia Sandero

Türkiye pazarının en çok satanları arasına girmeyi başaran ve en çok da “renault motor” yorumuyla tanınan Dacia markası, farklı segmentlerde farklı ihtiyaçlara çözüm sunuyor. Her yıl makyajla ya da revizelerle kendini daha fazla geliştiriyor. Bugün, Dacia markasının hem Türkiye pazarında hem de genel olarak dünya pazarında eriştiği nokta alkışı hak ediyor. Ha! Dacia’nın beğenilmeyeni de çok. Mesela pek çok kişi, uygun fiyat etiketini görüp bi’ bakıyor Dacia Showroom’larına ama “içi boş araba” /“sert plastik malzemeli iç mekan”/ “zayıf motor” gibi nedenlerle cayıyor. Marka, bunlara kulak verdi ve 2019 model Dacia’lar epeyce farklı. Gelelim yeni Dacia Sandero konusuna.

Dacia Sandero modeli uygun fiyatı, farklı motor alternatifleri, Stapway donanım paketi ile çok fazla kişinin aklında. 2018 makyajlı Dacia Sandero iyice dikkat uyandırdı. Krom ön ızgara biel tek başına söz konusu güçlü etkiye neden. Peki, makyajlı Dacia Sandero Stepway nasıl?

4 kollu direksiyon simidi, krom ön ızgara, geri görüş kamerası, navigasyon ve 7 inç dokunmatik ekran giib detaylar makyajlı Stepway’in ilk göze çarpanları. İç mekanda selefine göre daha geniş bir oturma alanı yaratılmış. Bu da araç içindeki konfor algısını epeyce arttırmış. Hem arkda hem de önde baş-diz mesafesi iyi.

Yeni Dacia Sandero Motor

Dacia Sandero Stepway’in motoru Renault imzalı. 1,5 litrelik turbo dizel motor sunuluyor. 1461cc hacimli turbo dizel motor 90 HP güç ve 220Nm tork demek. Easy R adlı robotize şanzıman da alınabilir.

2019 Dacia Sandero Stepway’in motoru oldukça atak. 100km’de ortalama 3,8 litre tüketim yapıyor. Dacia Sandero Stepway ne kadar yakıyor sorusuna da yanıt verdikten sonra hızlanma konusuna geçelim. Elbette hızlanma verileri öyle süper motorlu araçlarla yarışmıyor. Ama burada aracın fiyat etiketini ve yakıt tüketim miktarını hatırlamak gerek. 0-100km/s hızlanmasını 12,0 saniyede tamamlıyor. Maksimum hızı ise 166km/s.

Dacia Easy R Şanzıman Nedir?

Dacia markasının kullandığı Easy R şanzıman yapısı, temelde otomatikleştirilmiş manuel şanzıman gibi düşünülebilir. Bir dönem çok sorulan “Dacia’nın otomatiği var mı” sorusuna bir yanıt aslında. Özellikle trafikte araç kullanırken oldukça pratik bir kolaylık sunuyor. Sürücüyü yormuyor. Dahası Dacia Sandero modelinin ya da diğer Dacia modellerinin özellikle bayan sürücüler tarafından da tercih edilmesini sağlıyor. Manuel şanzımanın otomatikleştirilmiş hali olan Dacia Easy R şanzıman yapısı, yukarıda da bahsettiğimiz gibi aracın yoğun trafikte sürüş konforunu arttırıyor ve daha fazla kişi tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Ancak bildiğimiz otomatik şanzımandan biraz farklı çalışıyor ve deneyimli sürücüler, bunu genellikle hemen fark ediyor. Bu arada P yani Park pozisyonu Easy R şanzımanda yok. Bu nedenle araç ilk çalışma anında ve duraklamada N pozisyonu kullanılıyor. Bu, teknik bir eksiklik mi yoksa tercih mi bilemiyoruz.

Dacia Sandero Kiralama

Dacia Sandero kiralama için yolcu360.com üzerinden hızlcıa fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Kiralık Dacia Sandero seçeneklerine bakabilir, en uygun fiyatlı olanı için hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle ödeme yapabilir ve planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz.

 

Yorum ekle