Yolcu360 Blog
Yeni Citroen C3

2019 Citroen C3 İncelemesi

Detaylı bir Citroen C3 incelemesi isteyenler için yazdık: 2019 Citroen C3 incelemesi yaptık. Citroen C3 teknik özelliklerini inceleyerek araç hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca Citroen C3 satın almak ya da kiralamak istiyorsanız yazımızda sıfır 2019 Citroen C3 fiyatları ve uygun fiyata Citroen C3 kiralama hakkında bilgileri bulabilirsiniz. 

Citroen C3 Live 1.2 PureTech 82 HP 6.2

Öncelikle Citroen C3 hakkında bilgileri ele alalım.  Citroen C3 teknik özellikleri inceleyelim. Citroen C3  ne kadar yakar, Citroen C3 bagaj hacmi nedir, ihtiyacınızı karşılayabilir mi bagaj iç hacmine bakarak değerlendirelim. Ardından da sıfır Citroen C3 2019 fiyatları ve kiralık Citroen C3 fiyatlarını inceleyelim. 

Citroen C3 hakkında

Hatchback Citroen C3’ün  renkli ara parçaları, kişiselleştirme fırsatları ile çok trend bir havası var. Konforlu koltukları, kabini oldukça aydınlatabilen cam tavanı, depolama alanlarıyla ortamı beğenilen özellikleri. Sıfır C3 almayı düşünüyorsanız; kişiselleştirme konusunda çok alternatifiniz olacak. Mesela tavan süsleme alternatifleri, çok farklı.

Citroén C3’teki plastik dış kaplamalar yani airbump adı verilen parçalar da çok merak ediliyor. Bunlar, aracın kendine özgü stilini vurguluyor. Airbumplar poliüretan malzemeden yapılmış olup içindeki hava sayesinde çizilmeye darbeye karşı koruma da sağlar.

Yeni Citroen C3’lerde renk kombinasyonları oldukça fazla. Gövde renkleri, 3 farklı tavan rengiyle de kombinleyebilirsiniz. Yokuş kalkış desteği ile yokuşta fren pedalı serbest olsa bile araç istenmeyen bir hareket yapmaz. Bu da daha keyifli bir sürüş sunar. Sürücü yorgunluk uyarı sistemi ile yorgunluktan kaynaklı olası kazaları önlemeyi hedefler. Şerit kalkış uyarısı, şeritten ayrıldığınızda uyarı verir. Bu özellikler Citroen C3’ün öne çıkan bazı özellikleridir. 2019 C3 benzinli ve dizel seçenekler bulunmaktadır. 

Citroen C3 teknik özellikleri

Motor tipi yüksek basınçlı turbo benzin direkt enjeksiyonludur. Vites kutusu manuel 5 ileridir. Motor hacmi 1199 cc’dir. Maksimum hız 169 km/s’dir. Maksimum güç 82 PS’dir. Maksimum tork 118 Nm’dir. 3 adet silindir bulunmaktadır. 12,9 sn’de 0 km’den 100 km’ye ulaşır. 

Aracın uzunluğu 3996 mm’dir. Genişliği 1749 mm’dir. Yüksekliği 1490 mm’dir. Dingil mesafesi 2539 mm’dir.

Citroen C3 ne kadar yakar?

Yakıt tipi benzin olan Citroen C3’nun yakıt deposunun hacmi 45 litredir. 100 km’de şehir içi 5,8 litre, şehir dışı 4,2 litre yakar.Birleşik yakıt tüketimi ise 100 km’de 4,8 litredir. CO2 emisyonu 110 g/Km’dir.

Citroen C3’nin bagaj hacmi

Citroen C3 bagaj hacmi 300 litredir. 

Sıfır Citroen C3 2019 Fiyatları

Citroen C3 2019, seçeceğiniz donanıma göre fiyatta farklılık gösterir. 110.043 TL’den 141.29 TL’ye kadar farklı fiyat aralığında Citroen bulma imkanınız vardır. Ayrıca nakit ödeme seçeneğinde indirim fırsatı sunmaktadır. Bütçenize ve ihtiyacınıza göre farklı opsiyonlarla da kendi tarzınızı yansıtmanıza fırsat veren Citroen C3, 1020,00 TL’ye metalik boya, 1235,00 TL’ye çift renk tavan vb. seçmenize fırsat verir.

Kiralık Citroen C3 fiyatları

Citroen C3 kiralamak için yolcu360.com sayfasını kullanabilirsiniz. yolcu360.com sayfasının arama motorundan alış tarihi ve bırakış tarihi seçerek kolay bir şekilde müsait araçları listeleyebilirsiniz. Citroen C3 günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde Kiralık Citroen C3 araçları listeleyebilirsiniz. Yocu360.com sayfası sayesinde güvenli erken rezervasyon yaparak uygun araç kiralama ve kiralık araba seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

 

1 yorum

  • Merhaba arabanın motoru ve arabayı ilerletişi iyi midir? yüksek basınçlı turbon benzin direkt enjeksiyonludur ne demek? yardımcı olursanız çok sevinirim