Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2019 Citroen Berlingo İncelemesi

2019 Citroen Berlingo İncelemesi

Detaylı bir 2019 Citroen Berlingo incelemesi isteyenler bu yazıyı mutlaka okumalı.  2019 Berlingo incelemesi ile teknik özellikleri, tasarım ve diğer detaylara baktık.  Ayrıca kiralık Berlingo fiyatları için biraz araştırma da yaptık. Uygun fiyata Berlingo kiralama konusunda bir kaç ipucumuz var… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Citroén marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

2019 Citroen Berlingo İncelemesi

Öncelikle Citroen Berlingo hakkında temel bilgilere bakalım… Ardından Citroen Berlingo teknik özellikleri yakıt tüketimi optimizasyonu ve boyutlarını değerlendirelim.

Citroen Berlingo hakkında

1996 yılından beri piyasalarda kombi araç segmentinde satılan, ticari araç olarak görülen Berlingo önceki nesillerde olan karakteristik özelliklerini taşısa da modern yeniliklerle harmanlanmış. 92 litre saklama alanı ve daha aydınlık bir iç mekan sunan Citroen Berlingo, kabin içine daha fazla ışık girmesini sağlayan tavana ve otomatik tavan güneşliğine sahip. 3 adet katlanabilir ve birbirinden bağımsız koltuk sunan Berlingo, rahat yolculuk imkanını herkese eşit sunuyor. Katlanabilirlik sayesinde ise ihtiyaç anında daha büyük bir bagaj imkanı sağlıyor. Güvenli bir sürüş için de en gelişmiş teknolojileri sunuyor. Sürücü yorgunluk uyarı sistemi, sürücü dikkat uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, aktif şerit takip sistemi, yokuş kalkış destek sistemi gibi özellikler öne çıkan bazı özellikleridir. Berlingo 8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahiptir. Akıllı telefonunuzu sisteme bağlayabilirsiniz. Yeni Citroen Berlingo düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. 1.2 litre benzinli motorlar, 1.6 ve 1.5 litre dizel motorlar hem şehir içi hem şehir dışı her türlü sürüş koşulu için sizlerin beğenisine sunuluyor.

Citroén C3 Aircross Rip Curl Özellikleri Ve Fiyatı için tıklayınız.

Citroen Berlingo teknik özellikleri

Yakıt  tipi yüksek basınçlı turbo benzin direkt enjeksiyonlu olan yeni Berlingo, 6 ileri manuel şanzıman sunuyor. Berlingo’nun motor hacmi 1199 cc ve  motorun maksimum gücü 110 PS. Maksimum tork değeri ise 205  Nm. Maksimum hız 168 km/s.

2020 | Dizel Citroén Berlingo Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Berlingo Boyutlar

Aracın uzunluğu 4403 mm /Genişliği 2107 mm /Yüksekliği 1844  mm /Dingil mesafesi 2785 mm.

Citroen Berlingo ne kadar yakar?

Yakıt tipi benzin olan Citroen Berlingo’nun yakıt deposunun hacmi 61 litredir. 100 km’de şehir içi 6.8 litre, şehir dışı 5 litre yakar. Birleşik yakıt tüketimi ise 100 km’de litredir. CO2 emisyonu 110 g/Km’dir.

Citroen Berlingo’nin bagaj hacmi

Citroen Berlingo bagaj hacmi 300 litredir. 

Citroen C5 Aircross Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Sıfır Citroen Berlingo 2019 Fiyatları

Citroen Berlingo 2019, seçeceğiniz donanıma göre fiyatta farklılık gösterir. 117.087 TL’den 142.278 TL’ye kadar farklı fiyat aralığında Citroen Berlingo bulma imkanınız vardır. Ayrıca nakit ödeme seçeneğinde indirim fırsatı sunmaktadır. Bütçenize ve ihtiyacınıza göre farklı opsiyonlarla da kendi tarzınızı yansıtmanıza fırsat veren Citroen Berlingo, 1095,00 TL’ye metalik boya,  2464 TL’ye feel stil paketi vb. seçmenize fırsat verir.

Kiralık Citroen Berlingo fiyatları

Citroen Berlingo kiralamak için yolcu360.com sayfasını kullanabilirsiniz. yolcu360.com sayfasının arama motorundan alış tarihi ve bırakış tarihi seçerek kolay bir şekilde müsait araçları listeleyebilirsiniz. Citroen Berlingo günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde Kiralık Citroen Berlingo araçları listeleyebilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle