Yolcu360 Blog
2018 model arabalar ve ilk defa 2018'de çıkacak araba modelleri hangileri...
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 2018’de Çıkacak Arabalar Hangileri?

2018’de Çıkacak Arabalar Hangileri?

Otomotiv endüstrisi, tasarım, moda, sosyal ve siyasi değişimlerin analizi, bolca sanayi tipi üretim, mühendislik ama en çok da pazarlama demektir. İşte konunun bu kısmı yani pazarlama tarafı, sürekli yeni ihtiyaçlar tespit eder ve markanın bu yönde evrilmesini sağlar. Bu da her yıl, yeni kasa otomobillerin piyasa çıkmasına, mevcut otomobillerin makyajlanmasına ya da mutlaka bazı değişikliklerle sunulmasına neden olur. Peki, 2018’de makyajlı kasalar ya da yeni piyasaya çıkacak otomobiller hangileri olacak?

Kasa Değiştirecek Otomobiller

Sektörün nabzını tutanlar bilir, otomotiv piyasasında bir model daha üretilmeden ya da makyajlanmadan bir yıl önce bu haberin kokusu etrafa yayılır. Bazen markalar kendileri bu haberleri yayar bazen de otomobil habercileri yakalar. Makyajlı 2018 modeller için şöyle keyifli bir liste yapmak mümkün:

 

 

2018 makyajlı BMW 2 Serisi daha fazla coupe bir hal alacak. BMW i3 Modeli ise Mayıs gibi Türkiye BMW bayilerinde satışa sunulacak. 2018 makyajlı BMW X4’ün ikinci nesli olan araç, şimdiden otomobil dergilerini süslemeye başladı bile.

 

Citroen C4’ü Haziran sonunda Türkiye’de bulabileceğiz. 2018 Makyajlı Citroen Berlingo modelininse iç mekanda PSA tarzı ağır basan bir otomobil olduğu konuşuluyor.

 

2018 Makyajlı Honda Jazz, Ocak ayı itibariyle satışa çıkacak ve artık çok daha SUV bir hali var. En güzel haberlerden biri de Honca Civic Sedan’ın dizel motor alternatifi de şubat gibi satışa sunulacak olması. Honda ayrıca 2018 sonunda CR-V modelinin makyajlı halini tanıtmayı planlıyor.

 

Hibrit Land Rover modelleri ve makyajlı Land Rover modelleri de 2018’in parlayan haberleri arasında.

 

Makyajlı Mercedes C Serisi ise en çok merak edilenler arasında. Mercedes’in tasarımda büyük değişiklikler yapmadığı ama dijital entegrasyon ve motorda önemli yeniliklerle dikkat çektiği biliniyor.

 

Volkswagen Toureg üçüncü nesli ile yollarda olacak. Kia Cee’ modelini gelecek yaz ikinci nesliyle göreceğiz. Mazda6 modeli ise gerçekten önemli bir değişimle yine yazın Türkiye’de olacak. Makyajlı Hyunda Santa Fe ise Eylül gibi ülkemizde satışa çıkacak. İnsignia’nın daha performanslı hali İnsignia GSİ modeli de yine yılın ilk yarısında bayilerde yerini alacak.

 

2018’de Çıkacak Arabalar

Skoda Karoq modeli bu yılın dikkat çeken yeni modelleri arasında yer alacak. Volksvagen T-Roc modeli ile ilk kez karşılaşacağız. Bu araç compakt crossover segmentinde önemli bir yer edinecek. Hyundai Kona modeli ilk kez haziranda satışa sunulacak ve küçük SUV segmentinde epey sevilecek gibi.

 

Bu modellerden biri almayı planlıyorsanız araç kiralama ile uzun süreli deneme sürüşü keyfi yaşayabilir ve çok daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

Yorum ekle