Yolcu360 Blog

Hyundai Kona 1,6 DTC İncelemesi

Kiralık Hyundai Kona fiyatları nasıl, Hyundai Kona kaç para, Yeni Kona’nın teknik özellikleri neler? Hyundai Kona alınır mı?

Hyundai Kona 1,6 DTC İncelemesi

Küçük SUV kategorisinde en çekici alternatiflerden biri olmayı hedefleyen Kona, bu segmente hem tasarım hem de teknolojisi ile biraz fark katacak gibi. Ülkemizde de en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Hyundai’nin Kona modelini detaylı olarak inceledik. İşte 2018 model Hyundai Kona hakkında bilgiler…

Hyundai Kona’nın Teknik Özelliklerine Bakalım!

Hyundai marka bir otomobiliniz olduysa ya da kiralık Hyundai kullandıysanız; mutlaka otomobilin konfor, tasarım ve performans üçgeninde beklentileri temel seviyede karşılıyor olması dikkatinizi çekmiştir. Hyundai markasının şimdi öne çıkardığı ya da odaklandığı alan küçük SUV kategorisi. Bu alanda birer ikişer model çıkartmaya devam ediyor. Biz de onlardan en alımsını Kona modelini inceledik.

Hyundai Kona İç Mekanı

İç mekanda kontrast renklerle çok dinamik bir etki elde edilmiş. Yüksek sürüş pozisyonu ve başarılı dijital entegrasyon da kullanıcıya güven veriyor. Ancak sıfır km Hyundai Kona alacaksanız ve eğer büyük bir multimedya ekranı istiyorsanız üst donanıma yönelmeniz gerekecek.

Hyundai Kona Motor Özellikleri Nasıl?

Motora baktığımızda ilk dikkatimizi çeken 4X4 çekiş ve 7 ileri otomatik şanzıman kombinasyonu oluyor.

Motor Tipi:

Sıralı ve turbo motor. Önde ve enlemesine konumlanıyor. Motor silindir/ Subap sayısı: 4/16.

Motor Gücü:

Motor silindir hacmi: 1591cc. Motorun maksimum gücü: 130kW/177 HP 5500d/d. Maksimum tork verisi 265Nm 1500-4500 d/d.

Kona Ne Kadar Hız Yapabiliyor?

Maksimum hızlanma verisi 205 km/s. 0-100km/saniye hızlanmasını da 7,9 saniyede tamamlıyor.

 

Kona’nın Boyutları Nasıl?

Karşımızda küçük SUV kategorisinde 4X4 bir otomobil var. Boyutları şehir içinde kolay kullanım sunacak şekilde optimize edilmiş.

Uzunluk: 4165mm

Genişlik: 1800mm

Yükseklik: 1565mm

Bagaj Hacmi: 361 litre.

Kiralık Hyundai Kona Fiyatları Nasıl?

Hyundai Kona modeli henüz çok yeni. 2018 yılının ikinci yarısında ülkemize gelen Kona için şu anda kiralık seçenek bulmak zor. Ancak kiralık Hyundai arayışınızda yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com ile en uygun fiyatlı araç kiralama seçeneklerini bulabilirsiniz. İlerleyen dönemlerde rent a car firmalarının filolalarına dahil edecekleri kiralık Hyundai Kona seçeneklerini de yine yolcu360.com üzerinden inceleyebilrisiniz.

 

Yorum ekle