Yolcu360 Blog
2018 Dacia Duster Modeli
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2018 Model Dacia Duster Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Gerçek

2018 Model Dacia Duster Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Gerçek

2018 model Dacia Duster hakkında neler söyleniyor, yeni Duster’ın özellikleri neler, yeni Duster donanım seçenekleri nasıl ve diğer detaylar…

2018 Model Dacia Duster Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Gerçek

Makul fiyatlarla iyi otomobiller üretmeyi kendine ilke edinmiş Dacia’nın lokomotifi sayılabilecek olan Duster modeli 1 Mart 2018’den itibaren satışta olacak. Yeni Duster’ın özelliklerini ve yeniliklerini sizin için inceledik!

 

Yeni Dacia Duster 2 Farklı Donanım Seçeneğine Sahip

3 farklı motor seçeneği ile ülkemizde satışa sunulacak olan Duster, 2 farklı donanım seçeneğine sahip. Comfort ve Prestige olarak adlandırılan seçenekler, her sürücünün başını döndürecek nitelikleri içerisinde barındırıyor.

Daha sade diye tabir edilebilecek olan Comfort seçeneğinde 16” çelik jantlar, LED dış aydınlatmalar, otomatik ön farlar, ön sis farları, elektirikli direksiyon, start&stop sistemi, hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı, ESC + HSA, ABS + AFU ile ön, yan ve perdede bulunan 6 hava yastığı standart donanım içerisinde yer alıyor. 4×4 versiyonunda bu standartlara HDC’nin de eklendiğini belirtmeden geçmeyelim. Comfort seçeneğinde opsiyonel olan bileşenler ise 7” dokunmatik ekranıyla Media Nav Multimedya Sistemi, 16” alüminyum alaşımlı jantlar ve metalik renkler. Media Nav Multimedya Sistemi ile radyonuzu dinlerken navigasyonuyla yolunuzu kolayca bulabileceğinizi, USB ve Bluetooth girişleriyle akıllı telefonlarınızdaki işlevleri rahatça kullanabileceğinizi bilmenizde de fayda var.

 

Yeni Duster İç Mekan

Daha elit ve yükseltilmiş özellikler sunan Prestige paketinde, Comfort standart donanımlarına ek olarak, arka park sensörleri, elektrikli yan aynalar ve elektrikli arka camlar, sürücü bel destek ayarı, sürücü kol yaslama dayanağı, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilir deri direksiyon ve 16” alaşımlı jantlar bulunuyor. Opsiyonel bölümde ise Media Nav Multimedya sistemi, geri görüş kamerası, Eller Serbest Dacia kart sistemi, kör nokta uyarı sistemi, 360° kamera ve otomatik klima bulunuyor.

2018 Model Duster Kaç Para?

2018 model Dacia Duster fiyatları da çok merak ediliyor. Öncelikle Duster bu yıl, 1.2 ve 1.6 benzinli motor ve 1.5 dizel seçenekleriyle de çeşitliliğini arttırmış. Bu çeşitliliğin yanı sıra dikkatimizi çeken en önemli nokta ise Dacia’nın “ulaşılabilir araçlar” ilkesinden taviz vermemiş olması. Yeni model Duster fiyatına bakınca ilk söylenecek şey; eskisine oranla 3.800 TL gibi bir farkla satışa sunulacağı bilgisinin sizin de ilginizi çekeceğine eminiz.

Yeni Dacia Duster

2018 Duster Bagaj Hacmi Çok Geniş

Yeni ve etkileyici özelliklerin yanında Duster geniş bagaj hacmi ile de göz dolduruyor. 445 litrelik minimum bagaj hacmine sahip Duster ile ailecek gidilebilecek tatiller artık daha kolay ve rahat olacak gibi görünüyor. Doğru ve düzenli bir yerleşimle kullanabileceğiniz bagaj hacminin maksimum değeri ise 1478 litre.

Yeni Duster Uzun Yolcuklar İçin Birebir

Konforlu bir sürüş ve yolculuk keyfi vaadeden Dacia Duster, uzun yolculuklarda kullanılabilecek en ideal araçlardan biri. 2018 model Duster’lar ile hem sürücü hem de yolcu rahatını düşünerek tasarlanmış iç yapısı ve teknolojik destekleriyle keyfile yol alabileceğiniz, hatta eğlenceli saatler geçirebileceğiniz bir yolculuğun planlarını yapmaya başlamanızı öneririz.

Dacia Duster

Uygun Fiyata Dacia Duster Kiralamak!

Uygun fiyata Duster kiralama amacıyla araç filosunda Dacia Duster olan rent a car şirketleri ile görüşebilirsiniz. Ancak bulunduğunuz bölgedeki ya da Duster kiralama yapmak istediğiniz bölgedeki tüm rent a car ofislerini tek tek ziyaret etmek veya aramak epey zahmetli olabilir. Bunun yerine yolcu360.com ile hızlı ve kolay bir biçimde filosunda Dacia Duster seçeneği olan rent acar şirketlerinin tekliflerini karşılaştırabilirsiniz. Böylece en uygun fiyatlı kiralık Duster seçeneğini en konforlu biçimde bulabilirsiniz.

Yorum ekle