Yolcu360 Blog

20. Yıla Özel Fiat Doblo Serisi

20. yılına özel Fiat Doblo için hazırlıklar tamam. Peki, Doblo 20. Yıla Özel Serinin fiyatı ne ve Doblo 20. Yıla Özel Serinin motor seçenekleri neler…Haberimiz, Doblo 20. Yıla Özel Serisi hakkında. 20. Yıla Özel Fiat Doblo serisi özellikleri neler?

2020 Doblo Serisi

Fiat Doblo modeli tam yirmi yıldır ülkemizde üretiliyor ve dünyaya ihraç ediliyor. Türkiye’nin güçlü bir hafif ticari araç üretim üssü olmasında Fiat markasının ve kesinlikle Doblo modelinin önemi büyük. Fiat Doblo’nun hikayesi, gerçekten başarı çıtaları ile dolu. Pek çok kere en çok satanlar listesinde ilk sıralarda yer aldı. Doblo hem ikinci elde hem de sıfır km hafif ticari araç seçiminde en sevilenler arasında. Ayrıca araç kiralama alanında da Doblo son birkaç yıldır çok popüler. 

Üretim rekoru kıran Fiat Doblo’nun 20. yıla özel serisi hakkında detaylar şöyle…

Doblo 20. Yıla Özel Serisi Hakkında

2020 yılında Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında özel bir seri üretilecek. 20. yıl dolayısıyla ve 2020 yılında denk gelmesi dolayısıyla üretilecek olan bu özel seri, elbette sınırlı sayıda üretilecek. 2020 adet üretilecek olan özel Doblo serisi, ön satış uygulamasıyla ve online olarak sipariş alacak. 2 bin TL’lik provizyon alınarak ön satış uygulamasıyla rezerve edilip satışa sunulacak olan 20. Yıla Özel Fiat Doblo serisinde donanım, tasarım ve motor özellikleri konusunda özel detaylar sunulacak. 

Doblo 20. Yıla Özel Serinin Motor Seçenekleri

Doblo 20. Yıla Özel Serinin motor seçenekleri aşağıdaki gibi.

  • Siyah, beyaz ve kurşun gri renk olacak.
  • 1,3 litrelik 95Hp güç üreten motor
  • 1,6 litrelik 120 HP güçte multijet motor

Doblo 20. Yıla Özel Serinin fiyatı ise 128.900TL’den başlıyor…

Ticari Araç Kiralama

Ülkemizde 2018’e kadar ticari araç kiralama yapılamıyordu. Bu da rent a car firmalarının araç filolarında hafif ticari ve ticari modellerin bulunmamasına neden oluyordu. Oysa özellikle iş sahipleri için hafif ticari araç kiralama seçenekleri elzem olabiliyordu. Diğer yandan kalabalık ailelerin tatillerinde, kalabalıkla kamp kurma planlarında, aile gezilerinde, bayram ziyareti için uzun yola çıkarken kiralık hafif ticari modelleri tercih ediliyor. Bu nedenle hem yasadaki değişiklik hem de rent a car firmalarının filolarında kiralık hafif ticari seçeneklerinin olması pazardaki bir açığı kapatmaya başladı. 

Kiralık Fiat Doblo

Kiralık Fiat Doblo arayışında yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. yolcu360.com ile belirli bir bölgede be belirli bir tarih aralığında Doblo kiralamak üzere fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Kiralık Doblo fiyatlarını tek web sitesi üzerinden listeleyebilirsiniz. yolcu360.com üzerinden araç kiralamanın avantajlarından bahsedelim:

  • Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 
  • Planlarınız değişirse yolcu360.com güvencesiyle koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz. 
  • Aradığınızı kolayca bulabileceğiniz rezervasyon modülü ile hızlı sonuç alabilirsiniz.
  • Tek web sitesi üzerinden birden fazla rent a car firmasının araç kiralama fiyatlarını görüntüleyebilir ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle