Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > 14 Şubat Sevgililer Gününü Evde Geçirmek İsteyenler İçin Tavsiyeler

14 Şubat Sevgililer Gününü Evde Geçirmek İsteyenler İçin Tavsiyeler

14 Şubat’ı evde geçirenler için öneriler neler? 14 Şubat Sevgililer Günü için tavsiye listesinde neler var? Sevgililer gününde neler yapılır? Sevgililer günü nasıl kutlanır? Sevgililer gününü evde geçirecekler için ufak tefek birkaç tavsiyede bulunduk. 14 Şubat Sevgililer gününü evde geçirmek isteyenler için tavsiyeler yazısı Yolcu360 ekibi tarafından sizler için derlendi. 🙂

14 Şubat Sevgililer Gününü Evde Geçirmek İsteyenler İçin Tavsiyeler

  • Netflix veya Exxen gibi online platformlarda sevgilinizin en sevdiği TV şovlarını içeren bir liste hazırlayın. Küçük bir televizyon battaniyesi ve karamelli mısırla keyfinize bakın. Bu arada sıradan bir akşam olmaması için küçük kokulu mumlarla romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz.
  • Birlikte yemek yapın. Genellikle romantik bir akşam yemeğini evde hazırlıyorsanız akla ilk gelen makarna olur. Ama bizim size başka bir önerimiz daha var. Eğer dünya mutfağına ilginiz varsa Ramen, Borscht çorbası veya Ratatouille hazırlayabilirsiniz.

  • Tatlı yapın veya tatlı alın. 🙂 Makaron yapmak biraz zor olacaktır, kabul ediyoruz ama makaron tam bir sevgi tatlısı. Bu yüzden ufak bir kutu makaron sevgilinizi mutlu edecektir. Ben tatlı hazırlamak istiyorum diyorsanız da fondü yapabilir veya küçük cupcakeler hazırlayabilirsiniz.

  • Evi kırmızı balonlarla donatın. Kalpli veya kırmızı balonlarla evi süsleyebilirsiniz. Balonlar her zamanki ev atmosferini değiştirecektir.

  • Duvarlara küçük notlar yapıştırabilirsiniz. Onu ne kadar sevdiğinizi anlatan küçük notları evinizin duvarlarına, buzdolabına veya dolapların kapaklarına yapıştırabilirsiniz.

  • Kendi çikolatanızı yapın. İster beyaz ister sütlü isterseniz de bitter çikolata ile bunu yapabilirsiniz. Marketten aldığınız bir çikolatayı benmari usulünde eritin. Ona şekil vermek için küçük bir kalıp kullanın. Kalpli şeklindeki küçük bir kalıp bunun için en uygun olanı. 🙂

  • Bütün bunların yanında yine de ona seveceği bir şeyi hediye edin. Belki istediği bir çanta, gömlek veya ayakkabı olabilir. Ya da üstünde isminin yazdığı bir defter ya da kalem. Hediyeyi kendiniz hazırlamak istiyorsanız fotoğraf albümü yapmaya ne dersiniz?

  • Sevgilinizle en son ne zaman oyun oynadınız? Tavla, Scrabble veya satranç gibi bir oyunla sevgilinize meydan okumaya ne dersiniz? Oldukça eğlenceli geçeceğine şimdiden eminiz. 🙂

  • Evin içerisinde dans edin. Bu dansın illa romantik olmasına gerek yok. Birlikte içinizden geldiği gibi dans edebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken bir şarkı açmak ve elleri havaya kaldırmak. 🙂

  • Yatakta kahvaltı yapmak biraz eski bir ipucu olabilir fakat her zaman güzel bir fikirdir. Sevgilinizden önce uyanın ve ona pankek hazırlayın. Üstüne biraz da meyve koyarsanız kalbine giden yolu keşfetmiş olabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Film Önerilerine tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle